ETUSIVU | PALVELUMME| KIRJAUDU JÄRJESTELMÄÄMME| YHTEYSTIEDOT

Vuokrausehdot ja ohjeita myyjälle

YLEISET EHDOT

Akselissa yksityiset ihmiset myyvät käytettyä, itseltään ylijäänyttä tavaraa. Uusien tuote-erien, piraattituotteiden, aikuisviihteen, käyttäjälleen vaaraa aiheuttavien laitteiden ja aineiden (aseet, veitset, lääkkeet, syttyvät aineet yms.) sekä elintarvikkeiden, huonekasvien ym. pilaantuvien tuotteiden myynti on kielletty. Vastuu vastoin näitä ehtoja myyntiin tuotujen tuotteiden aiheuttamista vahingoista on myyntipaikan vuokralaisella. Akseli pidättää itsellään oikeuden poistaa myynnistä sopimattomaksi tai laittomaksi katsomansa tuotteet.

Akseli ei vastaa varastetuista tai kadonneista tavaroista. Akseli ei vastaa tavaroiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, murron, ilkivallan tai vahingonteon yhteydessä. Akseli ei vastaa tuotteissa mahdollisesti esiintyvistä vioista tai puutteista. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Vuokra-aikana tavarat ovat myyjän eli pöydän vuokraajan omistuksessa, ja kaikki niihin liittyvät vastuut kuuluvat myyjälle. Ellei pöydän vuokraaja nouda tavaroitaan vuokra-ajan päättyessä tai jättää myymättä jääneitä tavaroita Akseliin, siirtyy niiden omistusoikeus Akselille kahden viikon (14 vrk) varastoinnin jälkeen. Tavarat toimitetaan tällöin hyväntekeväisyyteen, jatkomyyntiin tai hävitettäväksi.

MYYNTIPAIKAN VARAAMINEN

Vuokra-aika on viikko (6 vrk), esim. tiistaiaamusta maanantai-iltaan. Sunnuntaisin Akseli on suljettu. Voit varata myyntipaikan internet-sivujemme varausjärjestelmän kautta tai paikan päällä Akselissa. Lyhyemmät ajanjaksot varattavissa vain puhelimitse.

Rekisteröidyttyäsi Akselin varausjärjestelmään saat käyttöösi henkilökohtaiset tunnuksesi, joilla Akselissa asiointi tapahtuu. Voit varata järjestelmästä haluamasi myyntipaikan ja luoda viivakoodillisia hintalappuja, jotka tulostetaan käyttöösi Akselissa. Vuokra-aikasi alettua voit myös seurata järjestelmästä tuotteittesi myyntiä ja saldon kehitystä.

Pöydän varausmaksu (kahden päivän vuokra) maksetaan nettivarauksen yhteydessä verkkomaksulla tai paikan päällä varattaessa Akselin kassalla – varauksesi on vahvistettu varausmaksun maksamisen jälkeen. Loppuosa vuokrasta maksetaan Akselissa vuokra-ajan alkaessa.

VARAUKSEN PERUUTUS

Voit perua varauksesi sähköpostitse info@akseli.info tai paikan päällä Akselissa erillisellä peruutuslomakkeella. Ilmoitathan peruutuksen yhteydessä nimesi, varatun paikan numeron ja alkamispäivän sekä tilinumerosi, johon varausmaksu palautetaan.

HUOM! Peruutus tulee tehdä myyntiajan alkamista edeltävänä päivänä klo 12 mennessä. Myöhemmin tulleista peruutuksista Akseli pidättää varausmaksun. Akseli poistaa peruuttamatta jääneet ja vuokra-ajan alkamispäivänä lunastamatta jääneet varaukset aloituspäivänä sulkemisajan jälkeen, jos asiakas ei ole ilmoittanut myöhäisemmästä aloituksesta ja pidättää varausmaksun.

VUOKRA-AIKANASI

Tuotteet voi tuoda myyntipaikalle vuokra-ajan ensimmäisenä päivänä klo 10 alkaen. Vuokra maksetaan viimeistään vuokra-ajan alkaessa. Paikkavuokran lisäksi Akseli veloittaa kokonaismyynnistä provision, joka veloitetaan myynnin päätyttyä.

Vuokra-aikasi alettua voit seurata tunnuksillasi järjestelmästämme tuotteittesi myyntiä ja saldon kehitystä.

Sijoita myyntiin tuomasi tavarat rekkiin tai hyllykköön. Tavaroita ei saa sijoittaa lattiatasoon käytävälle. Akseli poistaa myynnistä lattialla olevat suuret tuotteet ja ilmoittaa poistosta. Ilmoituksen jälkeen tuote tulee noutaa Akselista vuorokauden sisällä. Tämän jälkeen Akseli veloittaa tuotteen säilytyksestä 5,00 €/päivä.

Suojaa arvokkaammat tavarasi varashälyttimillä. Akseli vuokraa hälyttimiä 0,20 euroa/kpl ja myy hälytintarroja 0,05 euroa/kpl. Kiinnitä tuotteen hintalappu hälyttimen ja hälytinnastan väliin. Cd-levyjen sisällys kannattaa tuoda kassalle (max 20 kpl/asiakas), josta ne annetaan ostajalle myynnin yhteydessä.

Voit tuoda lisää tavaraa myyntiin vähitellen ja lisätä myytävää pöydälle myös keskellä myyntiaikaasi. Siisti myyntipaikka houkuttelee ostajia - pidäthän paikkasi yleisilmeen siistinä. Varmista, että ehjinä myymäsi tuotteet toimivat! Myyjän velvollisuus on ilmoittaa esim. sähkölaitteen vioista hintalapussa.

Kirjoita hintalappuun tuotteen hinta selkeästi euroina ja sentteinä, esim. 2,00. Akseli ei myy tuotteita, joiden hintalaput ovat epäselviä tai sutattuja tai joissa hintalappu on irrallaan hälyttimestä. Akseli ei myy hintalaputtomia tuotteita, vaan ne kerätään hinnattomien tuotteiden hyllyyn, jossa niitä säilytetään viikko. Muuttaessasi tuotteen hintaa kesken myyntiajan tee aina uusi hintalappu.

VUOKRA-AJAN LOPUTTUA

Paikka pitää tyhjentää vuokra-ajan viimeisenä päivänä sulkemisaikaan mennessä. Tyhjentämättä jääneet paikat tyhjennetään Akselin toimesta ja asiakkaalta veloitetaan tyhjennyssakko 20,00 euroa.

Huolehdithan paikkaa tyhjentäessäsi siitä, ettet pakkaa toisen myyjän tavaroita mukaasi - se rinnastetaan myymälävarkaudeksi. Akseli ei säilytä myytyjen tuotteiden hintalappuja. Akseli tilittää paikan myyntivoiton vuokrasopimuksessa ilmoitetulle tilille vuokra-ajan päättymistä seuraavana arkipäivänä. Halutessasi Akseli voi tilittää summan käteisenä lopetuksen yhteydessä. Akseli ei tilitä myyntituloja keskellä vuokra-aikaa. Mikäli vuokra-aika ylittää 2 viikkoa, tilitykset tehdään asiakkaan pyynnöstä kahden viikon välein. Pitkäaikaisasiakkaiden (myyntiaika 3 vkoa tai yli) tilitykset tehdään tilisiirtoina.

MAKSUT VISA-, VISA ELECTRON- TAI MASTERCARD -KORTEILLA

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

VERKKOPANKIT

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.