ETUSIVU | PALVELUMME| KIRJAUDU JÄRJESTELMÄÄMME| YHTEYSTIEDOT

Kirjaudu järjestelmäämme

Tervetuloa Akselin varausjärjestelmän käyttäjäksi!

Rekisteröitymisen jälkeen saat käyttöösi henkilökohtaiset tunnuksesi, joilla Akselissa asiointi tapahtuu. Voit varata järjestelmästä haluamasi myyntipaikan ja seurata tuotteittesi myyntiä ja saldon kehitystä.

Akselissa käytetään ainoastaan viivakoodillisia hintalappuja, jotka tulostetaan kassalla. Viivakoodillinen hintalappu takaa, että myynti kohdistuu omalle tilillesi sekä estää mahdollisia hintalappuihin kohdistuvia väärinkäytöksiä.

Varaa myyntipaikkasi Akselin varausjärjestelmän kautta tai puhelimitse numerosta (09) 461 104.

Voit myös lähettää meille yhteystietosi palautelomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä sopivan myyntiajankohdan löytämiseksi.


VARAUSTEN PERUMINEN

Voit perua varauksesi sähköpostitse info@akseli.info tai paikan päällä Akselissa erillisellä peruutuslomakkeella. Ilmoitathan peruutuksen yhteydessä nimesi, varatun paikan numeron ja alkamispäivän sekä tilinumerosi, johon varausmaksu palautetaan.

HUOM! Peruutus tulee tehdä myyntiajan alkamista edeltävänä päivänä klo 12 mennessä. Myöhemmin tulleista peruutuksista Akseli pidättää varausmaksun. Akseli poistaa peruuttamatta jääneet ja vuokra-ajan alkamispäivänä lunastamatta jääneet varaukset aloituspäivänä sulkemisajan jälkeen, jos asiakas ei ole ilmoittanut myöhäisemmästä aloituksesta ja pidättää varausmaksun.


Hinnasto
Vuokrausehdot ja ohjeita myyjälle
Palaute- ja yhteydenottolomake
Paikkakartta


kirjaudu-jarjestelmaamme